Fietsverhuur

Fietsverhuur

Fietsverhuur is mogelijk. Verhuurprijs op aanvraag, maar je mag tellen op 21 euro/ dag om een elektrische fiets te huren. Normaal vertrekt de fietstocht in Tervuren maar de huurfietsen kunnen gebracht worden naar de plaats waar u wil vertrekken en kunnen ook ergens anders terug opgepikt worden op het einde van de tocht. Zo kan de groep vertrekken en eindigen waar ze willen. Er zal steeds wel een kleine transportkost voor het brengen en ophalen van gehuurde fietsen aangerekend worden.

Een huurfiets die in panne valt zal opgehaald worden en eventueel vervangen worden indien mogelijk. Een eigen fiets zal niet opgehaald worden maar ter plaatse zal een oplossing gezocht worden.


Bijkomende informatie

Alle voorgestelde fietsuitstappen zijn combineerbaar – zie voorgestelde fietstochten.

De fietstocht start en eindigt normaal in Tervuren, Café-brasserie Hof van Melijn, Melijndreef 6 te 3080 Tervuren. Indien gewenst eindigt de tocht waar de klant wil ( vb bij een restaurant, bij een bepaald thema café, bij de werkgever zelf,…). Een andere vertrekplaats van de fietstocht kan ook maar dit dient vermeld te worden bij de aanvraag.

Per fietstocht kan ook geopteerd worden om ergens onderweg een verfrissing of een lunch te nuttigen. Indien men dit wenst kan dit vermeld worden bij de aanvraag en er zal een prijsvoorstel  gemaakt worden.

%d bloggers liken dit: